basis mindfulnesstraining 

Wil je minder geleefd worden en meer rust in je hoofd? 

Meer ontspannen en genieten?

Ben je op zoek naar een effectieve manier van omgaan met onrust, stress, of angst?​

Je veerkracht terugwinnen na een burn-out?

Zelf zorgen dat je somberheid of depressie verder afneemt

De balans in je leven herstellen?

Wil je je zelfvertrouwen verder opbouwen. Meer je eigen grenzen stellen?    

De mindfulness-MBSR training is bewezen effectief bij stress, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En geschikt voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

De basis mindfulness-training leert je bewuster om te gaan met stress en spanning. Je komt meer zelf aan het stuur te zitten van je denken en je emoties. De training verandert de werking van de hersenen en zorgt voor meer kwaliteit van leven. De manier waarop je jezelf ziet, naar de wereld kijkt en daarop reageert verandert. 

 

Met een basis  mindfulness-training wordt bedoeld een Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training gegeven door een trainer categorie 1 aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. De training omvat acht sessies -  ieder van tweeënhalf uur - met daarnaast een oefendag van zes uur. Je traint in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers op een mooie locatie in Mantgum. Lees verder over deze training.

 

De kosten zijn  € 385  in totaal inclusief werkboek en CD's. De meeste ziektenkostenverzekeraars vergoeden een deel van  deze training. Zie hier voor vergoedingsmogelijkheden. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op.

Voor een overzicht van alle data  per training en om je aan te melden, kun je klikken op een van de startdata hieronder.

Startdata

dinsdag 21 januari

van 19.30 tot 22.00 uur

dinsdag 17 maart

van 19.30 tot 22.00 uur.

dinsdag 19 mei 

van 19.30 tot 22.00 uur 

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregisteerd 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10/12, 9022 BS Mantgum